Aquí


TA 3ena del 20 de septembre (aprep lo CC en absencia de lo professor referent):
Quant a lo TA, ai tendencia a voler que tot lo monde fasse la mateixa causa, cresi que aital es mai simple de gerar la classa. Mas pensi que es millor si a la debuta de TA (o en conselh de classa mateix per engajarse davant lo profesor referent), los enfants decideixon lo travalh a far pendant la seança de TA, aital podon organisarse per colas e trabalhar en autonomia, entrajudarse...
Ai tamben ensajat de los far comprene que per anar al cdi, cal que en premièr facin prova de ser capables de tenirse dins d'un clima optim de trabalh, ja en classa. Per aquesta rason los ai demanat de me donar lor plan d'autogestion du bruch.

TA 4ena du 24 de setembre del 2018 (semana B):
Un garçon a causit de far un projecte tot sol sus la creacion d'un video joc, a anat al CDI per far recerca. La resta de la classa an pensat lo escenario de lor curtmetratge, an fach una mesa en comun (tièra) de lo material a disposicion e a cercar, e s'an partejat les foncions (camera, son, costumiera...).

TA 4ena du 8 d'octobre del 2018 (semana B):
Avem trabalhat amassa sus lo projècte de realisacion d’un curtmetratge, concretament avem començat a desvelopar l’idèia per crear lo guion:
- Idèia : “Dins un colègi e dins la mateixa classa i a dos grups identitaris diferents (vestimenta…) que se trapon en oposicion. Al mig i a una persona sense estil definit que se trapara confrontada a l’influencia d’aquestes dos grups.
- Tema : La tolerancia, el respecte a la diferencia, la llibertat d’expresion…
- Epoca: actuala.
Mano continua pas amb son projècte de creacion d'un joc video (a veire amb Silvia C.).
Milo e Andrea participan pas e respectan pas las reglas (an estat gelats).