Escolans : Rebecca, Enzo, Jenny, Heloise, Juliette, Karla-Lina, Bruce, Estelle, Olivia, Sahra
Adults : Francesa, Paul
Los parents de Juliette, Rebecca e Jenny pels transports

Matin : arribada a 9 oras en Agde. Acuèlh dins la classa de cicle 3 (Marjory)
Un talhièr de fabricacion de mangiscla per aucèls (granas e graissa). Los collegians presentèron lo collègi, e respondèron a força questions. Aprèp la recreança, anèrem far d'esport sul terrenh a costat (corsa de relais, galina-rainal-vipèra), e agachèrem lo film a la fin de la matinada en sala de francés en preséncia de la regenta de francés (Audrey). Laissèrem un nisador de penjar dins un arbre, en demandant que nos mandèsson de novas dels aucèls que i vendrian nisar).
Mangèrem sus plaça, los enfants dins la cantina al servici dels bèls, los adults amb los regents. A priori i aurà dos CM2 que vendràn al collègi (Emmylou e Richard). De dets se levèron nombroses idns los grops de CE2 e CM1.

Prenguèrem las veituras per anar a Seta (Paul, Raphaelle maman de Rebecca, e ieu). Arribada a 14h20. La classa de cicle 3 (Johan) nos esperava. Avian aprestat las questions pendent la matinada. Agachèrem lo film.
Puèi faguèrem lo talhièr noiridura dels aucèls. Per la recreança, nos balhèron a cadun un saqueton de bescuèches de Nadal amb de que beure. Per acabar la jornada, los collegians tornèron organisar jocs esportius.
L'an venent aurem au mens dos enfants de Seta, benlèu mai (sens parlar de Magali Chapin, que vendrà en 4e o 3e ?)

Per acabar la serada, los parents èran convidats a venir s'entresenhar. Tornèrem veire lo film de presentacion. Las maires de las collegianas de Seta èran presentas tanben.
Las demandas : subretot cap a l'aprendissatge de l'alemand e del latin-grec.
Question de la dona Chapin (Magali) : magali vendrà l'an venent, e sos dos fraire e sorre benlèu (problèma financièr)