Rescontres parents professors


Los parents coma los professors, professors referents o los animators pòdon demandar un rescontre per fin de bilançar lo trabalh escolar o charrar del comportament.

Las demandas passan pel quasernet d'escambi o per escambi mèl.

A cada rescontre cal redigir un rendut-compte amb aquel document:
Aquel document es de'n primièr pegat en sala de professor (sus la taula) qualques jorns, los professors que o legisson signan per mostrar qu'es estat legit e lo professor qu' a mes lo fuèlh,
lo recapta dins lo dorsièr administratiu del collegian o licean o dins son dorsièr de seguit particular quand a un PAP o PPS (al burèu de la direccion).

Se pensam que i a de besonh al rescontre d'aver mai d'unas aurelhas, se pòt demandar a un altre professor, al professor referent d'acompanhar o al ligaire de la vida escolara..

Cal provocar l'acamp amb la direccion pedagogica quand ja los acamps precedents se son organisats.

Per aprestar aqueles rescontre es plan d'assabentar la còla a la rubrica informacions del conselh de faches. 

Pels professors referents per fin d'aver una vision globala,
- de demandar d'entresenhas als professors e animators de marcar per escrich en sala dels professors o pel wiki a l'onglet "seguit periodic dels collegians"

- de far un retorn amb la ficha de rescontre e se i a elements importants de ne far
  • l'informacion al CF. 
  • pausar la ficha en sala de professor / pòrta-vista sus taula e de marcar al tablèu nègre que i a infos.
  • al cap de la setmana lo professor-escriveire recapta la ficha dins lo classador de seguit d'enfants o dins lo dorsièr administratiu que se trapan al burèu de la direccion.