Clicar aquí


=Ongan amb l'espandiment del collègi, avèm un fum de dròlles amb percors particular de seguir, tanben prepausi una organisacion:=

- un classador general que recampan lo mai possible d'informacions cap a l'enfant. Aquel classador se trapa al burèu de la direccion es consultable per la còla pedagogica tota, mas es confidencial. Dins aquel classador i a tanben de documents per trablahar e seguir / Bilances, exemples contractes.......

- En sala dels professors:
Una aficha que tièra totes los drolles seguits amb una informacion corta.

Un classador organizat per classa amb un fuèlh per enfant.
Dedins cada professor dèu marcar çò que fa amb aquel enfant, se a de questionaments, de remarcas o demandas. Dèu pensar cada còp qu'a escrich de se nomenar e de datar. 
Los professors referents lo consultan cada setmana per sa classa e respond dins la mesura del possible.
Lo director pedagogic recampa las informacions dins lo classador general a la direccion.

Los professors referents organizan los contractes, los fan passar pel classador general.

Los professors referents participan als acamps de seguit amb l'ensenhaire referent de l'EN sul collègi. (Se vesèm qu'es tròp pesuc, serà lo director pedagogic qu'assegurarà la preséncia).

Pels contractes :
Se trapan d'exemples dins lo classador general
Una tièra dels mainatges seguits se trapa dins cada classa
Segon los contractes, los collegians s'engatjan a far e los professors tanben, donc es necite de demandar d'agachar lo contracte (o classador general).
Dins las màger part dels contractes a un moment los collegians presentan als professors lo contracte per far marcar observacions.
A mai se sètz pas dins la tièra podètz demandar lo contracte e marcar remarcas. 
Cal pensar d'emplegar los contractes per marcar plan segur çò que va pas mas tanben per i marcar quand va plan o que i a una capitada bèla.
Los contractes son limitats dins lo temps.

Exemple de contractes de Patric