Benvenguda !


Per far lu lu

Etapa 1
Un wiki es simple, sufs de far un doble clic sus la pagina per passar en mde "edicion", escriure e validar, lo vtre contengut es publicat en linha.
Etapa 2
Aprene a crear una pagina: dos biaisses, lo primr lo mai simple escriure un mot amb un "camel" es a dire amb al mens doas letras majusculas coma aqu  PaginaEnsag, quand salvam la pagina es escrich alara en blau, la pagina es creada i podtz dintrar dedins e tornar crear paginas.
Lo segond biais es d'emplegar totjorn un mot en camel mas d'apondre dos crcs davant pui dos crcs darrir, deseparar per un espaci e balhar un nom a la pagina mai lisible coma aqu
  • La pagina per ensajar, per veire coss es fach vos cal dobrir aquela pagina en mde escritura e aital veiretz.

Etapa 3
Apondre un document.
Se gaitatz dins l'ajuda veiretz qu'es possible de jnher d'images, fichirs de totas menas, mas pensi que per nosautres i pas d'inters a aqu per una rason tecnica (aqueles documents son alara ligats a la pagina e se la bolegam de plaa alara son perduts los cal tornar telecargar.
Pensi que la solucion es pausar de ligam a documents que se trapan sul ret dins una dropbox, un cloud, yahoo,........
Metre un ligam se fa coma pel segond biais de crear una pagina mas en luc de metre un nom a camel sufs de metre la linha http.
per exemple:

vos cal dobrir aquela pagina en mde escritura e aital veiretz.

L'avantatge d'aquel biais de far es de servar l'original dins vstre dropbox e de far de corregidas o d'aponduts que sern automaticament preses en compte dins lo wiki.
En editar aquela Pagina Colona de Drecha, se pt modificar aquela zna.

PaginaPatric

PaginaPatric1