:: suivant >>

Éditer :: []->

Aquí

Etapa 1
Un wiki es simple, sufís de far un doble clic sus la pagina per passar en mòde "edicion", escriure e validar, lo vòtre contengut es publicat en linha.
Etapa 2
Aprene a crear una pagina: dos biaisses, lo primèr lo mai simple escriure un mot amb un "camel" es a dire amb al mens doas letras majusculas coma aquò PaginaEnsag?, quand salvam la pagina es escrich alara en blau, la pagina es creada i podètz dintrar dedins e tornar crear paginas.
Lo segond biais es d'emplegar totjorn un mot en camel mas d'apondre dos cròcs darrièr, deseparar per un espaci e balhar un nom a la pagina mai lisible coma aquò
La pagina per ensajar?, per veire cossí es fach vos cal dobrir aquela pagina en mòde escritura e aital veiretz.

Etapa 3
Apondre un document.
Se gaitatz dins l'ajuda veiretz qu'es possible de jónher d'images, fichièrs de totas menas, mas pensi que per nosautres i pas d'interès a aquò per una rason tecnica (aqueles documents son alara ligats a la pagina e se la bolegam de plaça alara son perduts los cal tornar telecargar.
Pensi que la solucion es pausar de ligam a documents que se trapan sul ret dins una dropbox, un cloud, yahoo,........
Metre un ligam se fa coma pel segond biais de crear una pagina mas en luòc de metre un nom a camel sufís de metre la linha http.
per exemple:

vos cal dobrir aquela pagina en mòde escritura e aital veiretz.

L'avantatge d'aquel biais de far es de servar l'original dins vòstre dropbox e de far de corregidas o d'aponduts que seràn automaticament preses en compte dins lo wiki.

Vaquí per començar
L'etapa seguenta serà segurament d'aparar los documents e de se fargar d'identifiants e mots de santa Clara, mas de'n primièr per l'estiu vos podètz ensajar.
Patric